Uncategorized

Netdating er også for seniorer

Kærligheden kan komme i alle aldre og på alle steder. Det er ikke kun de unge, der dater, mødes og finder sammen, det fortsætter gennem hele livet. For dem der mister en partner sent i livet, findes der heldigvis også muligheder for at genfinde kærligheden.

Netdating er ikke længere kun noget unge mennesker bruger, for udviklerne bag den slags har opdaget, at der også findes et stort marked blandt de ældre, der ønsker at finde kærligheden, nye bekendtskaber eller venner. Derfor findes der i dag også netdatingsider, der henvender sig direkte til det ældre publikum. Herunder finder du tips og tricks til at komme godt i gang med at date på nettet, selvom du er blevet ældre.

Hvad leder du efter?

Er du nysgerrig på, hvad netdating har at tilbyde og om det i det hele taget kunne være noget for dig, så er der rig mulighed for at udforske de forskellige sider og finde noget, der tiltaler dig.

Det vigtigste er at gøre dig klart, hvad det er du søger. Dating er nemlig ikke bare en ting i dag, men en lang række forskellige opfattelser og benævnelser. Derfor bør du være helt afklaret med, om det er en ven, en partner eller noget helt tredje du er på udkig efter.

Det letteste er at starte forsigtigt ud og måske lede efter en at gå ture med og nyde god mad eller en film sammen med – selvfølgelig kun, hvis du er ny i dating og gerne vil nøjes med at dyppe tæerne.

Skriv en ærlig profil

Det betyder ikke, at du skal lægge din skatteopgørelse eller bankudtog ind på profilen, men det betyder, at du ikke skal skrive, at du er høj, slank og blond med blå øjne, hvis du måske er en lav brunette til den buttede side. Lad være at foregive noget du ikke er, det afslører sig alligevel snere, hvis du er heldig at finde en, som du gerne vil mødes med.

Du skal desuden være klar omkring, hvad det er du er på udkig efter og, hvad du ikke ønsker, så dem, der kigger på din profil hurtigt kan finde ud af, om der er mulighed for at finde et match mellem jer.

Du får mest ud af at være ærlig – men lad være med at give for mange informationer ud. Det er en balancegang, der skal give dig de bedste muligheder for at finde kræligheden uden at blive snydt eller trist. Er du i tvivl, kan du altid søge råd og vejledning hos venner og familie, oddsene peger nemlig i retning af, at mindst en af dem allerede selv har prøvet den form for dating selv. Her kan du finde ud af, hvad der er godt at skrive og, hvad der kan være en god ide at undlade eller vente med at dele til længere henne i bekendtskabet. Det vigtigste er, at du kan stå ved det du deler og derved giver interesserede, der kigger på din profil, et ærligt billede.

Sørg for at mødes

Det lyder som om, at det er en selvfølge, men rigtig mange kommer ud for at date en over nettet, der ikke ønsker a mødes i ’rl’ eller ’real Life’ – det virkelige liv.

For mange ældre kommer det helt naturligt, at man ønsker at mødes og være sammen ude i naturen eller på en skøn restaurant.

Selv om der altid er en lille risiko ved at mødes med en, du har mødt på nettet, er den ikke meget større end ved almindelig dating og jo før I mødes, des bedre er chancerne for at det bliver en god og positiv oplevelse.

Det kan selvfølgelig give udfordringer, hvis I bor i hver sin ende af landet, men heldigvis har vi en infrastruktur og offentlig transport, der gør det meget lettere at rejse frem og tilbage og er du over 65 er der endda pensionistrabat.

Hvor starter man?

Et godt sted at starte for seniorer, som gerne vil prøve sig ud i netdatingens verden, er på senior.dk. Her mødes folk på 50+, som enten er på udkig efter en god ven eller en partner at dele dagligdagen med.

Du er altså sikker på at møde folk, som er på nogenlunde samme sted i livet som dig selv. Og det er i hvert fald et godt udgangspunkt, når man skal finde hinanden.

Disclaimer

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *